top of page
©Julia Neddermann1.jpeg

Ferran Savall

Ferran Savall és un músic autodidacta a la cerca de la veu natural. El seu és un projecte únic; una selecció d’instantànies que es creen i desapareixen en l’acte musical, en la improvisació.

 

Una experiència musical compartida amb el públic que esdevé irrepetible. L’intimisme d’allò que és sincer i l’espontaneïtat de la creació. Exotisme mediterrani i músiques d’arreu.

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify

INSTANT

Fruit d'el moment present, petits retrats quotidians, recorrent i descrivint emocions precises i carregades d'intensitat, així és Instant, el programa de concert que presenta Ferran Savall.

 

Instant és un compendi de les músiques, estils i experiències en les que ha estat en contacte els últims anys el músic Ferran Savall. Després Mireu el Nostre Mar (2008) i Impro (2014), aquest nou projecte és un recull eclèctic, atractiu, fresc i carregat d'intimisme que, per primera vegada, presenta composicions amb lletres pròpies de Savall.

 

Lletres que recullen experiències presents i passades, que capten moments que perviuen en aquestes noves melodies i peces que harmonitzen poemes d'alguns poetes contemporanis. Instant dóna també un pas més en la interpretació d'improvisacions, les quals són enriquides amb un conjunt musical que inclou teclats, guitarra, percussió i baix. Finalment, aquest programa de concert recupera també les músiques d'origen mediterrani i tradicional oferint noves harmonitzacions i versions de melodies inèdites en el repertori de Savall.

ContacTE

Booking i premsa

T. +34 617 299 046

bottom of page