top of page
IMG_4732.jpg

pell endins

una creació col·lectiva sobre el cicle menstrual

Pell endins és un ritual de sanació i una trobada amb els nostres cossos per explorar-los més enllà de la superfície. Treure’ns les crostes per tocar les ferides amb les mans. Pell endins parla dels cicles que configuren les nostres vides, com el cicle menstrual o els cicles emocionals. Mudem la pell i l’aixequem disposades a anar cap endins i posar la mirada en allò que no ens diem. Tenim la necessitat d’entendre’ns a nosaltres mateixes i de convidar al públic a un viatge intern, de cos a cos. Pell endins és una aproximació personal al cicle menstrual, un viatge col·lectiu de regla a regla on el públic transitarà per moments de dansa, monòleg, música en directe i performance poètica. Un espectacle imponent amb onze actrius a escena i de gran bellesa i contundència estètica. Celebrem la menarquia i el trànsit a través de les emocions. Perquè som mares i xamanes, donzelles i bruixes, anàrquiques, creatives i inestables. Totes i cadascuna de nosaltres.

  • Vimeo
  • Instagram

Sobre l'espectacle

El novembre de 2020 es reunien a la Sala Beckett de Barcelona un total de dotze artistes de disciplines diverses per iniciar el XII laboratori Els Malnascuts. Durant quatre mesos de treball intens i creació, les artistes han desenvolupat un espectacle imponent i poderós que ofereix una revisitació i revisió del cicle menstrual. L’espectacle visibilitza el cicle de la menstruació que es converteix alhora en metàfora de les nostres emocions, cícliques, inestables, canviants.

Parlem del cos com a contenidor d’emocions, com a canal expressiu, com a nexe entre l’exterior i l’interior. D’aquest laboratori de creació, i sota la doble premissa de treball (cicles emocionals i cicles menstruals), en neix Pell endins.

Desenvolupat i produït a la Sala Beckett de Barcelona, el projecte havia de ser presentat al públic els dies 19, 20 i 21 de febrer de 2021. Degut a un cas de covid dins l’equip de creació, el projecte ha hagut de ser cancel·lat. Pell endins compta a escena amb onze actrius i música en directe i ha creat gran expectativa entre el públic, exhaurint totes les entrades per a les funcions previstes a la Sala Gran de Sala Beckett. La proposta es presenta ara com a candidata a la programació d’altres sales teatrals de Barcelona, assegurant-ne qualitat artística, grans dosis de poètica, reflexió i un públic fidel capaç d’exhaurir entrades.

ContactE

Contractació i premsa

T. +34 617 299 046

bottom of page